Chive-and-Garlic Knots
oppskriften på chive-and-garlic knots gir deg sprø, smakfulle knuter med hvitløk og gressløk. perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 spiseskje smør eller margarin
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1 (11-ounce) boks med ferdiglaget fransk brøddeig
- 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk eller grønn løk
- 2 spiseskjeer revet Parmesanost
- Kokespray
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør i en liten stekepanne over middels varme. Tilsett finhakket hvitløk; stek i 30 sekunder eller til det er lett gyllent. Ta av varmen; rør inn hvitløkspulver. Rull ut den franske brøddeigen på en lett melet overflate; pensle deigen med hvitløkblanding. Strø over hakket gressløk og ost. Kutt deigen på tvers i 12 striper. Form hver stripe til en knute. Plasser knutene på et bakepapirkledd stekebrett med kokespray. Stek ved 175 °C i 17 minutter, eller til de er lett gyldne. Server varme.





