
Peanøttsmør frokostbrødpudding
oppskrift på peanut butter breakfast bread pudding, en deilig og mettende frokostdessert laget med peanøttsmør og brød. enkel å lage og perfekt for en energirik start på dagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- Crisco® Original No-Stick Kokespray
- 2 store egg
- 1/2 kopp melk
- 1/2 kopp sukker
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 1 ts malt kanel
- 1/2 kopp Jif® Extra Crunchy Peanøttsmør
- 6 skiver brød
- 1/2 kopp rosiner
- Yoghurt med frukt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Spray en 20 x 20 cm bakeform med non-stick stekespray.
- 2Knekk eggene i en stor bolle; visp til de er godt blandet. Tilsett melk, sukker, vanilje og kanel; visp til alt er godt blandet. Tilsett peanøttsmør; visp til det er jevnt fordelt.
- 3Skjær eller riv brødet i 2,5 cm store biter og ha det i bollen. Tilsett rosiner og vend forsiktig inn for å blande godt. Hell brødblandingen i den forberedte bakeformen.
- 4Stek til blandingen er stivnet og toppen er gyllenbrun (ca. 25 minutter). Ta ut av ovnen og sett til avkjøling på en bakerist.
- 5Server varm, skje inn i skåler og topp med frukt-yogurt.