Peanøttsmør frokostbrødpudding

Peanøttsmør frokostbrødpudding

oppskrift på peanut butter breakfast bread pudding, en deilig og mettende frokostdessert laget med peanøttsmør og brød. enkel å lage og perfekt for en energirik start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • Crisco® Original No-Stick Kokespray
  • 2 store egg
  • 1/2 kopp melk
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 ts malt kanel
  • 1/2 kopp Jif® Extra Crunchy Peanøttsmør
  • 6 skiver brød
  • 1/2 kopp rosiner
  • Yoghurt med frukt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Spray en 20 x 20 cm bakeform med non-stick stekespray.
  2. 2Knekk eggene i en stor bolle; visp til de er godt blandet. Tilsett melk, sukker, vanilje og kanel; visp til alt er godt blandet. Tilsett peanøttsmør; visp til det er jevnt fordelt.
  3. 3Skjær eller riv brødet i 2,5 cm store biter og ha det i bollen. Tilsett rosiner og vend forsiktig inn for å blande godt. Hell brødblandingen i den forberedte bakeformen.
  4. 4Stek til blandingen er stivnet og toppen er gyllenbrun (ca. 25 minutter). Ta ut av ovnen og sett til avkjøling på en bakerist.
  5. 5Server varm, skje inn i skåler og topp med frukt-yogurt.