
Fajitasalat med kylling fra sørvestlige USA i mason glass
oppskrift på southwestern kylling fajita mason jar salat - en enkel og smakfull rett perfekt for lunsj eller middag, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst (ca. 680 gram)
- 2 røde paprika, skivet
- 2 zucchini, skivet
- 1 gul løk, skivet
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 spiseskje fajitakrydderblanding (uten tilsatt natrium)
- 1/2 teskje salt
- 2 mellomstore ovnsbakte søtpoteter, i terninger
- 3 kopper grønnsaker etter eget valg, for eksempel blandet vårgrønt
- Serveringsforslag: avokado, ost, koriander, limesaft og rømme, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 2Tilsett kylling, paprika, zucchini og løk på et stort stekebrett. Drypp over oljen og krydderiblandingen, og rør godt for å dekke alt. Stek uten å dekke til i 20 til 25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
- 3For å montere, del fajitablandingen, søtpotetene og grønnsakene i den rekkefølgen mellom fire glasskrukker. Disse kan oppbevares i 3 til 5 dager. På morgenen legger du avocado, ost, koriander, limesaft og rømme (hvis du bruker det) oppå grønnsakene.