Hello Fresh Mobile Banner
Fajitasalat med kylling fra sørvestlige USA i mason glass

Fajitasalat med kylling fra sørvestlige USA i mason glass

oppskrift på southwestern kylling fajita mason jar salat - en enkel og smakfull rett perfekt for lunsj eller middag, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst (ca. 680 gram)
  • 2 røde paprika, skivet
  • 2 zucchini, skivet
  • 1 gul løk, skivet
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 spiseskje fajitakrydderblanding (uten tilsatt natrium)
  • 1/2 teskje salt
  • 2 mellomstore ovnsbakte søtpoteter, i terninger
  • 3 kopper grønnsaker etter eget valg, for eksempel blandet vårgrønt
  • Serveringsforslag: avokado, ost, koriander, limesaft og rømme, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Tilsett kylling, paprika, zucchini og løk på et stort stekebrett. Drypp over oljen og krydderiblandingen, og rør godt for å dekke alt. Stek uten å dekke til i 20 til 25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
  3. 3For å montere, del fajitablandingen, søtpotetene og grønnsakene i den rekkefølgen mellom fire glasskrukker. Disse kan oppbevares i 3 til 5 dager. På morgenen legger du avocado, ost, koriander, limesaft og rømme (hvis du bruker det) oppå grønnsakene.