Dypfrityrstekt hummer med surf 'n' turf, servert med liten maiskake og ovnsbakt rød peppersirup

Dypfrityrstekt hummer med surf 'n' turf, servert med liten maiskake og ovnsbakt rød peppersirup

oppskrift på dyptfriterte hummer med surf 'n' turf, servert med maiskake og rødt pepper sirup. perfekt for en imponerende hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Fire 6-unse storfefiléter
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • Olje, til å smøre grillristene
  • Maiskaker, oppskrift følger
  • Fritert hummer, oppskrift følger
  • Rødbetepuré med rød peppersirup, oppskrift følger
  • Hollandaise-saus, oppskrift følger
  • 4 kopper maismel
  • 2 spiseskjeer bakepulver
  • 1 pund smør, pluss ekstra til å smøre stekepannen
  • 2 kopper sukker
  • 3 store egg
  • 2 1/2 kopper melk
  • 2 kopper ferske maiskjerner, skåret av kolbene
  • 1/2 kopp kokte svarte bønner
  • 1 rød paprika, hakket
  • 2 hummerhaler, kjøttet fjernet fra skallet og hakket
  • 4 kopper kulturmelk
  • 4 kopper maismel
  • 1 spiseskje Cajun-krydder
  • 1 spiseskje malt sellerifrø
  • 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 1 spiseskje løkpulver
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • Olje, til steking
  • To 340-grams glass med rød peppersirup
  • 3 kopper lys mais sirup
  • 1 kopp sukker
  • Maiskolber (fra maisen brukt i maiskakene)
  • 16 store eggeplommer
  • 4 spiseskjeer sitronsaft
  • 2 spiseskjeer finhakket chipotle-pepper (fra en boks med chipotles i adobosaus)
  • 1 spiseskje hot sauce, for eksempel Tabasco
  • 4 kopper klarnet smør, varmt
  • Havsalt

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: osteklede og et frityrtermometer.
  2. 2Forbered en grill til koking over middels høy varme og forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Krydre filetene med litt salt og pepper. Smør lett inn grillristene, og grill filetene til det dannes grillmerker, deretter overfør dem til ovnen og kok til ønsket stekegrad, 5 til 7 minutter.
  3. 3Plasser én filet på hver av fire tallerkener og legg en stab av maiskaker ved siden av hver. Topp med den stekte hummeren og drypp over med den ovnsbakte røde peppersirupen og hollandaisesausen. Server umiddelbart.
  4. 4I en middels stor bolle, rør sammen maismel og bakepulver; sett til side. I bollen til en kjøkkenmaskin med flatpisker, pisk smør og sukker til det er lyst og luftig. Tilsett eggene, deretter maismelblandingen, og til slutt melken. Slå av maskinen og vend inn maiskorn, svarte bønner og rød paprika.
  5. 5Varm en takke over middels varme og smør den. Når takken er varm nok til at noen dråper vann som kastes på den suser umiddelbart, hell ut røren for å lage pannekaker, og kok til små bobler begynner å dannes over hele overflaten. Snu og kok den andre siden. Gjenta med resten av røren.
  6. 6Plasser hummerkjøttet i smørmelken og la det ligge. I mellomtiden, rør sammen maismel, cajunkrydder, sellerifrø, hvitløkspulver, løkpulver og litt salt og pepper.
  7. 7Fyll en stor nederlandsk ovn med olje opp til midten og varm opp til 180 grader Celsius. Ta hummeren ut av smørmelken, la overflødig renne av, og vend den i den krydrede maismelblandingen. Stek hummeren til den er gjennomkokt.
  8. 8Ha røde paprika i en blender og kjør godt. Tilsett i en middels stor kjele sammen med maisirup, sukker og maiskolber. Kok til sukkeret er oppløst, og slå av varmen. La det trekke i ytterligere 10 minutter. Fukt et stort stykke osteklede med vann og brett det i fire lag for å lage et stort rektangel. Sil sirupen gjennom ostekledet.
  9. 9Bland eggene med sitronsaft, chipotles og hot sauce. Mens blenderen går, tilsett smøret i en tynn stråle til en tykk, kremet saus dannes. Krydre med havsalt etter smak.