
Camden Yards krabbekaker
oppskrift på camden yards crabcakes, en klassisk rett fra baltimore. enkel å lage, perfekt for sjømatelskere. nyt smaker fra usa hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund jumbo lump krabbekjøtt
- 2. 1 pund backfin krabbekjøtt
- 3. 8 unser majones
- 4. 2 store egg
- 5. 3 unser Dijon-sennep
- 6. 2 unser japanske brødsmuler
- 7. 1 unser fersk sitronsaft
- 8. 2 teskjeer Old Bay-krydder
- 9. 1 spiseskje fersk hakket persille
Fremgangsmåte
- 11. Velg grundig ut crabmeat. Pass på at du ikke moser crabmeaten. Bland majones, egg og sennep med brødsmuler. Drypp sitronjuice over crabmeaten og vend det forsiktig sammen. Bland crabmeaten med majonesblandingen og vend forsiktig inn. Strø Old Bay-krydder og persille over blandingen.
- 22. Form crabkakeblandingen til 3,5-unse baller, og trykk dem litt flate.
- 33. Stek på en lett oljet bakeplate ved 190°C (375°F) i 12 minutter, eller til de er lett brune.