Grillet squash-succotash

Grillet squash-succotash

Lær hvordan du lager en smakfull og sunn grilled zucchini succotash. Perfekt som forrett eller lett måltid i sommermånedene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 zucchini, delt på langs
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1 rød løk, skrelt og finhakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 3 ferske maiskolber, kornene tatt av
  • 2 tomater, frøet og i terninger
  • 1 poblano-chili, grillet, skrelt, frøet og i terninger
  • 1 jalapeño, grillet, skrelt, frøet og i terninger
  • 2 kopper kremfløte
  • 1/4 kopp smuldret queso fresco-ost
  • 1/4 kopp hakkede korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp grillen til høy varme. Pens den kuttede siden av zucchini med 2 spiseskjeer av oljen og krydre med salt og pepper. Grill, med den kuttede siden ned, til den er gyllenbrun, ca. 2 til 3 minutter. Vend over og fortsett å koke til den er akkurat gjennomkokt. Ta den av varmen og skjær den i små terninger.
  3. 3Varm opp resten av oljen i en middels stor kjele på grillristene. Tilsett løk og kok til den er myk. Tilsett hvitløk og kok i 1 minutt. Tilsett maiskorn og kok i 5 minutter. Tilsett tomater, chilipepper, terningkuttet zucchini og fløte, og kok til fløten er redusert til halvparten og begynner å tykne. Krydre med salt og pepper etter smak. Ta av varmen og rør inn ost og koriander.