
Grillet squash-succotash
Lær hvordan du lager en smakfull og sunn grilled zucchini succotash. Perfekt som forrett eller lett måltid i sommermånedene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 zucchini, delt på langs
- 3 spiseskjeer olivenolje
- Salt og nykvernet pepper
- 1 rød løk, skrelt og finhakket
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 3 ferske maiskolber, kornene tatt av
- 2 tomater, frøet og i terninger
- 1 poblano-chili, grillet, skrelt, frøet og i terninger
- 1 jalapeño, grillet, skrelt, frøet og i terninger
- 2 kopper kremfløte
- 1/4 kopp smuldret queso fresco-ost
- 1/4 kopp hakkede korianderblader
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp grillen til høy varme. Pens den kuttede siden av zucchini med 2 spiseskjeer av oljen og krydre med salt og pepper. Grill, med den kuttede siden ned, til den er gyllenbrun, ca. 2 til 3 minutter. Vend over og fortsett å koke til den er akkurat gjennomkokt. Ta den av varmen og skjær den i små terninger.
- 3Varm opp resten av oljen i en middels stor kjele på grillristene. Tilsett løk og kok til den er myk. Tilsett hvitløk og kok i 1 minutt. Tilsett maiskorn og kok i 5 minutter. Tilsett tomater, chilipepper, terningkuttet zucchini og fløte, og kok til fløten er redusert til halvparten og begynner å tykne. Krydre med salt og pepper etter smak. Ta av varmen og rør inn ost og koriander.