
Marinerte svinefileter
Lær hvordan du lager en deilig marinert svinenakke. Enkel oppskrift med marinade, perfekt for en smakfull hovedrett. Ideell for helgen eller hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp soyasaus
- 1/4 kopp pakket brunt sukker
- 2 spiseskjeer sherry
- 1 1/2 teskjeer tørket finhakket løk
- 1 teskje malt kanel
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 klype hvitløkspulver
- 2 (3/4 pund) svinefileter
Fremgangsmåte
- 1Legg soyasaus, brunt sukker, sherry, tørket løk, kanel, olivenolje og en liten mengde hvitløkskrydder i en stor, reseptpakkbar plastpose. Lukk posen, og rist for å blande. Legg svinefiletene i posen med marinaden, lukk igjen, og sett i kjøleskapet i 6 til 12 timer.
- 2Forvarm grillen til høy varme.
- 3Lett olj grillristen. Legg svinefiletene på grillen, og kast marinaden. Stek i 20 minutter, eller til ønsket stekegrad. Skjær i skiver, og server.