Marinerte svinefileter

Marinerte svinefileter

Lær hvordan du lager en deilig marinert svinenakke. Enkel oppskrift med marinade, perfekt for en smakfull hovedrett. Ideell for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp soyasaus
  • 1/4 kopp pakket brunt sukker
  • 2 spiseskjeer sherry
  • 1 1/2 teskjeer tørket finhakket løk
  • 1 teskje malt kanel
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 klype hvitløkspulver
  • 2 (3/4 pund) svinefileter

Fremgangsmåte

  1. 1Legg soyasaus, brunt sukker, sherry, tørket løk, kanel, olivenolje og en liten mengde hvitløkskrydder i en stor, reseptpakkbar plastpose. Lukk posen, og rist for å blande. Legg svinefiletene i posen med marinaden, lukk igjen, og sett i kjøleskapet i 6 til 12 timer.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Lett olj grillristen. Legg svinefiletene på grillen, og kast marinaden. Stek i 20 minutter, eller til ønsket stekegrad. Skjær i skiver, og server.