
Fabelaktig gulrotkake med kremostglasur
oppskrift på en deilig gulrotkake med kremostglasur, perfekt for enhver anledning. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper revet gulrot
- 2 kopper hvetemel
- 2 kopper hvitt sukker
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje malt kanel
- 4 egg
- 1 1/2 kopper vegetabilsk olje
- 1 1/4 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 (ca. 225 gram) boks med knust ananas med juice
- 3/4 kopp hakkede pekannøtter
- 3 1/2 kopper melis
- 1 (ca. 225 gram) pakke med Neufchâtel-ost
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1 1/4 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23x33 cm stor form.
- 2I en stor bolle, bland revet gulrot, mel, hvitt sukker, natron, bakepulver, salt og kanel. Rør inn egg, olje, 1 1/4 teskje vanilje, ananas og ¾ kopp hakkede pekannøtter. Skje røren i den forberedte formen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 40 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle.
- 4Til glasur: I en middels bolle, bland melis, Neufchâtel-ost, ½ kopp smør eller margarin og 1 1/4 teskje vanilje. Pisk til glatt, og rør deretter inn 1 kopp hakkede pekannøtter. Fordel på den avkjølte kaken.