Fabelaktig gulrotkake med kremostglasur

Fabelaktig gulrotkake med kremostglasur

oppskrift på en deilig gulrotkake med kremostglasur, perfekt for enhver anledning. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper revet gulrot
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje malt kanel
  • 4 egg
  • 1 1/2 kopper vegetabilsk olje
  • 1 1/4 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 (ca. 225 gram) boks med knust ananas med juice
  • 3/4 kopp hakkede pekannøtter
  • 3 1/2 kopper melis
  • 1 (ca. 225 gram) pakke med Neufchâtel-ost
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 1/4 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23x33 cm stor form.
  2. 2I en stor bolle, bland revet gulrot, mel, hvitt sukker, natron, bakepulver, salt og kanel. Rør inn egg, olje, 1 1/4 teskje vanilje, ananas og ¾ kopp hakkede pekannøtter. Skje røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 40 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle.
  4. 4Til glasur: I en middels bolle, bland melis, Neufchâtel-ost, ½ kopp smør eller margarin og 1 1/4 teskje vanilje. Pisk til glatt, og rør deretter inn 1 kopp hakkede pekannøtter. Fordel på den avkjølte kaken.