
Libbys® berømte gresskarpai
oppskriften på libby's® famous pumpkin pie, perfekt for høst- og vintermåltider. enkel å lage og smakfull, ideell for dessert eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 (9 tommers) ubehandlet paibunn til dypt fat
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/4 teskje malt nellik
- 2 egg
- 1 (15 unser) boks LIBBY'S® 100 % rent gresskar
- 1 (12 flytende unser) boks NESTLÉ® CARNATION® kondensert melk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 2Bland sukker, salt, kanel, ingefær og nellik i en liten bolle.
- 3Pisk eggene lett i en stor bolle.
- 4Rør inn gresskar og sukker-krydder-blandingen.
- 5Gradvis rører du inn den kondenserte melken.
- 6Hell blandingen i paibunnen.
- 7Stek i 15 minutter.
- 8Reduser temperaturen til 175 grader Celsius;
- 9Stek i 40 til 50 minutter, eller til en kniv satt inn nær midten kommer ut ren.
- 10Avkjøl på en rist i 2 timer.
- 11Server umiddelbart eller oppbevar i kjøleskap. (Ikke frys, da vil skorpen løsne fra fyllet.)