Hello Fresh Mobile Banner
Libbys® berømte gresskarpai

Libbys® berømte gresskarpai

oppskriften på libby's® famous pumpkin pie, perfekt for høst- og vintermåltider. enkel å lage og smakfull, ideell for dessert eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 (9 tommers) ubehandlet paibunn til dypt fat
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 2 egg
  • 1 (15 unser) boks LIBBY'S® 100 % rent gresskar
  • 1 (12 flytende unser) boks NESTLÉ® CARNATION® kondensert melk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Bland sukker, salt, kanel, ingefær og nellik i en liten bolle.
  3. 3Pisk eggene lett i en stor bolle.
  4. 4Rør inn gresskar og sukker-krydder-blandingen.
  5. 5Gradvis rører du inn den kondenserte melken.
  6. 6Hell blandingen i paibunnen.
  7. 7Stek i 15 minutter.
  8. 8Reduser temperaturen til 175 grader Celsius;
  9. 9Stek i 40 til 50 minutter, eller til en kniv satt inn nær midten kommer ut ren.
  10. 10Avkjøl på en rist i 2 timer.
  11. 11Server umiddelbart eller oppbevar i kjøleskap. (Ikke frys, da vil skorpen løsne fra fyllet.)