London Broil II

London Broil II

oppskriften på london broil ii gir deg en enkel måte å lage en saftig og smakfull hovedrett. perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje salt
  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 1 spiseskje ketchup
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 1,8 kilo flanksteak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen hvitløk, salt, soyasaus, ketchup, vegetabilsk olje, svart pepper og oregano i en liten bolle.
  2. 2Skjær kryss i begge sider av kjøttet, i et diamantmønster, ca. 3 mm dypt. Gni hvitløksblandingen inn i begge sider av kjøttet. Pakk det tett inn i aluminiumsfolie, og la det stå i kjøleskapet i 5 til 6 timer, eller over natten. Vend kjøttet hver tredje time.
  3. 3Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
  4. 4Legg kjøttet på den forberedte grillen. Stek i 3 til 7 minutter per side, eller til ønsket stekegrad.