
Langtidskokt London Broil
Lær hvordan du lager en perfekt slow cooker london broil. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som passer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund flankbiff
- 1 (10,75 unser) boks kondensert sopp- og fløtesuppe
- 1 (10,75 unser) boks kondensert tomatsuppe
- 1 (1 unser) pakke tørr løksuppeblanding
Fremgangsmåte
- 1Legg kjøttet i bunnen av slow cookeren; hvis nødvendig, skjær kjøttet i skiver slik at det passer.
- 2I en middels stor bolle, bland sammen sopp- og tomatsuppe. Hell blandingen over storfekjøttet. Strø tørket løksuppe over toppen.
- 3Dekk til, og kok på lav varme i 8 til 10 timer.