
Honningbakt kylling
Lær hvordan du lager saftig honningbakt kylling med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
- 1/3 kopp smør, smeltet
- 1/3 kopp honning
- 2 spiseskjeer sennep
- 1 teskje salt
- 1 teskje karri pulver
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm. Visp smør, honning, sennep, salt og karri sammen i en bolle til det er jevnt, og hell deretter sausen jevnt over kyllingen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til sausen bobler og kyllingen ikke lenger er rosa innvendig, ca. 30 til 45 minutter. En kjøtttermometer som settes inn i den tykkeste delen av et bryst, bør vise minst 70 grader C (160 grader F).