Hello Fresh Mobile Banner
Honningbakt kylling

Honningbakt kylling

Lær hvordan du lager saftig honningbakt kylling med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • 1/3 kopp smør, smeltet
  • 1/3 kopp honning
  • 2 spiseskjeer sennep
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje karri pulver

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm. Visp smør, honning, sennep, salt og karri sammen i en bolle til det er jevnt, og hell deretter sausen jevnt over kyllingen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til sausen bobler og kyllingen ikke lenger er rosa innvendig, ca. 30 til 45 minutter. En kjøtttermometer som settes inn i den tykkeste delen av et bryst, bør vise minst 70 grader C (160 grader F).