Lettfattige eple- og kliemuffins

Lettfattige eple- og kliemuffins

oppskrift på lavfett eplebransmuffins som er sunne, enkle å lage og perfekte til frokost eller mellommål. nyt sunne muffins med lite fett og mye smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetekli
  • 1 kopp lettmelk med lite fett
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp brunt sukker, pakket
  • 1 teskje natron
  • 2 eggehviter
  • 1/2 eple, revet

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammalt mel og kulturmelk. La det stå og trekke i 10 minutter.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør muffinsformen lett, eller bruk papirformer.
  3. 3I en stor bolle, bland sammen mel, brunt sukker og natron. Rør inn kulturmelk- og branblandingen og eggehviter. Vend inn revet eple. Fordel røren i 12 muffinsformer.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 16 til 18 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La muffinsene avkjøle i 5 minutter før de tas ut av formen.