
Lettfattige eple- og kliemuffins
oppskrift på lavfett eplebransmuffins som er sunne, enkle å lage og perfekte til frokost eller mellommål. nyt sunne muffins med lite fett og mye smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvetekli
- 1 kopp lettmelk med lite fett
- 1 kopp hvetemel
- 1/4 kopp brunt sukker, pakket
- 1 teskje natron
- 2 eggehviter
- 1/2 eple, revet
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland sammalt mel og kulturmelk. La det stå og trekke i 10 minutter.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør muffinsformen lett, eller bruk papirformer.
- 3I en stor bolle, bland sammen mel, brunt sukker og natron. Rør inn kulturmelk- og branblandingen og eggehviter. Vend inn revet eple. Fordel røren i 12 muffinsformer.
- 4Stek i forvarmet ovn i 16 til 18 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La muffinsene avkjøle i 5 minutter før de tas ut av formen.