Mikrobølgeovnskake med sjokolade og peanøttsmørkrem

Mikrobølgeovnskake med sjokolade og peanøttsmørkrem

oppskrift på kremet mikrobølgeovn sjokoladekake toppet med deilig peanøttsmørkrem. enkel og rask dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/4 kopp kremfløte
  • 1/4 kopp kremet peanøttsmør
  • 1/4 kopp melis
  • 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 spiseskjeer semisøt sjokoladeknapper
  • 1 1/2 spiseskjeer usaltet smør
  • 1 stort egg
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 spiseskjeer kakaopulver
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1/8 teskje bakepulver
  • 1/8 teskje kosher-salt
  • 2 til 3 spiseskjeer marshmallow-spread, for eksempel Fluff

Fremgangsmåte

  1. 1Til fyllet: Bland sammen kremfløte, peanøttsmør, melis og vaniljeekstrakt, og sett til side.
  2. 2Til kaken: Tilsett sjokoladeknapper og smør i en liten bolle, og varm i mikroen i 20 til 30 sekunder for å smelte det. Rør om og sett til side.
  3. 3I en bolle, visp sammen egg, sukker og vaniljeekstrakt til det er jevnt. Tilsett kakaopulver, mel, bakepulver og salt, og rør til en tykk røre dannes. Bland inn den smeltede sjokoladen og rør godt. Hell røren i en mikrobølgesikker kopp, og sett den i mikroen i 2 minutter.
  4. 4La kaken avkjøle litt, og stikk deretter en tresleiv i midten av kaken for å lage et hull. Fyll hullet med peanøttsmørkrem. Varm marshmallow-spreaden i mikroen i ca. 10 sekunder for å myke den opp. Topp kaken med marshmallow-spread, og nyt.