Sjokoladeglasur

Sjokoladeglasur

Lær hvordan du lager en perfekt sjokoladekrem til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med gode tips for en myk og smakfull frosting.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp (1 stang) smør, romtemperert
  • 3 kopper melis
  • 1/4 kopp helmelk, romtemperert
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 1/3 kopp semi-søte sjokoladebiter, for eksempel Ghirardelli

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, bruk en elektrisk håndmikser, og pisk smøret til det er lyst og glatt. Rør inn melis, melk og vanilje til det er jevnt og kremaktig.
  2. 2Ha sjokoladeknapper i en liten bolle og sett den over en liten kjele med nesten kokende vann. Varm opp, rør av og til, til sjokoladen er smeltet og glatt, ca. 2 minutter. Ta kjelen av varmen. Bland den smeltede sjokoladen inn i vanilfrostingen og rør til det er jevnt.