Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestmarinert grillet kalkunbryst med chimichurrisaus

Sørvestmarinert grillet kalkunbryst med chimichurrisaus

Lær hvordan du lager en smakfull og saftig kalkunbryst marinert i sørvestlige krydder, grillet til perfeksjon og servert med frisk chimichurri saus. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 hvitløksfedd, knust
  • 1 lime, saftet
  • 1 ss sitronskall, revet
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts nykvernet pepper
  • 1 ss jalapeño, finhakket
  • 3 ss koriander, finhakket
  • 1 ts spisskummenpulver
  • 1 ts malt korianderfrø
  • 1/4 kopp tequila
  • 2 benfrie, skinnløse kalkunbryst
  • 1 ½ kopp persille
  • 6 hvitløksfedd, mer eller mindre etter smak
  • 1 ss oregano
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 3 ss eddik
  • 1 ss salt
  • 1 ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle marinadeingredienser og hell over kalkunbryst i en ikke-reaktiv, dekket form. Mariner i 4 timer eller over natten.
  2. 2Bløtlegg mesquite-treflis i vann i 1 time. Plasser dem over kull i en metall- eller aluminiumsbeholder og la det røyke. Legg kalkunen på grillen og kok til den indre temperaturen når 165 grader. La den hvile i 5 til 10 minutter. Skjær på skrå og server med chimichurri-saus på toppen.
  3. 3Den saftigste og mest smakfulle grillmaten du noensinne har spist. Jeg kom opp med denne oppskriften da venner utfordret meg til å lage et alternativ til den vanlige biffgrillen. Den er lavfett, deilig og enkel å lage.
  4. 4Hakk de tre første ingrediensene i en foodprocessor. Tilsett olivenolje, eddik, salt og pepper, og bland godt.