Hello Fresh Mobile Banner
En deilig vinter salat med rødbeter, fennikel og epler, servert med stiltonost og lønnesirup-glassert pecannøtter

En deilig vinter salat med rødbeter, fennikel og epler, servert med stiltonost og lønnesirup-glassert pecannøtter

oppskrift på en smakfull vinter salat med rødbeter, fennikel, epler, stilton og søte pecannøtter, perfekt som forrett eller lett måltid

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp pecannøtter, delt i halvdeler
  • 1/4 kopp lønnesirup
  • 1 stor (ikke-kokt) rødbete, skrelt og grovhakket
  • 1 Fuji-eple (eller et annet hardt eple), skrelt, kjernet og grovhakket
  • 1 fennikkelefse, trimmet og grovhakket
  • 1/2 kopp fersk mynte, stilkene fjernet, grovhakket
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 115 gram Stiltonost, eller annen blåmuggost, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 2Hell lønnesirup i en liten bolle. Vend nøttene i sirupen, fjern med en hullsleiv, og stek på aluminiumsfolie eller et bakepapir i omtrent 10 minutter, eller til nøttene er ristet og sirupen har stivnet rundt nøttene.
  3. 3I en stor bolle, tilsett rødbete, eple, fennikel, mynte, salt og pepper. Vend godt. Tilsett olje og eddik, stiltonost og nøtter. Vend igjen og server umiddelbart.