Hello Fresh Mobile Banner
Grønne chili- og biffempanadas

Grønne chili- og biffempanadas

oppskrift på deilige green chile beef empanadas, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 (9-tommers) kalde paibunner
  • 2 kopper kokt, revet storfekjøtt
  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1 (4-unse) boks hakkede grønne chili

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  3. 3Rull ut paideigen på en flat overflate.
  4. 4Legg en halv kopp storfekjøtt, en kvart kopp ost og omtrent en spiseskje med chili på hver kvadrant av deigen, og fordel ingrediensene jevnt slik at de kommer innenfor en halv tomme fra kantene.
  5. 5Legg den andre paideigen oppå.
  6. 6Bruk en kakeskrape eller en skarp kniv til å lage et kryss over sirkelen, slik at det dannes fire like store seksjoner.
  7. 7Klyp kantene med en gaffel for å forsegle.
  8. 8Overfør empanadasene til et bakepapirkledd stekebrett, og lag små snitt i toppen av hver for å slippe ut damp under stekingen.
  9. 9Stek i 8 til 10 minutter, til deigen er gyllenbrun.