Kremet potetmos med pepperrot

Kremet potetmos med pepperrot

Lær hvordan du lager kremede og krydrede horseradish mosede poteter med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til kjøttretter eller festmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (24-ounce) beholder med hjemmelaget potetmos (anbefalt: Country Crock)
  • 2. 2 spiseskjeer rømme
  • 3. 1 spiseskje ferdiglaget horseriradish
  • 4. Nykvernet svart pepper
  • 5. 1 teskje Worcestershire-saus

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du sammen de moste potetene, rømme, pepperrot, pepper og Worcestershire-sausen. Dekk til med et fuktig kjøkkenpapir og varm opp i mikrobølgeovnen på HØY i 3 minutter.