Italiensk smørkrem

Italiensk smørkrem

Lær hvordan du lager en silkemyk og smakfull italian buttercream, perfekt til kaker og bakverk. Enkel oppskrift med trinn-for-trinn veiledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 4 store eggehviter
  • 2. 1 1/2 kopper sukker
  • 3. En klype kosher salt
  • 4. 16 unser (32 spiseskjeer) usaltet smør, romtemperert, kuttet i 1-tommers biter
  • 5. 1 teskje ren vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: En sukkertemperaturmåler
  2. 22. Plasser eggehvitene og 1/3 kopp av sukkeret i en bolle til en elektrisk mikser utstyrt med visp. Pisk på middels høy hastighet til eggehvitene når myke topper.
  3. 33. I mellomtiden heller du resten av sukkeret og 1/3 kopp vann i en middels stor kjele satt over middels varme. Fest en sukkertemperaturmåler til sidene av kjelen og kok opp til myk kule-temperatur, uten å røre, 240 grader Fahrenheit.
  4. 44. Eggehvitene og sirupen bør være klare omtrent samtidig. Hvis den ene er ferdig før den andre, kan du fjerne kjelen fra varmen eller stoppe piskingen i noen minutter.
  5. 55. Fortsett å piske eggehvitene på middels høy hastighet og hell sakte den varme sirupen i en tynn stråle, med sikte på å treffe mellom sidene av bollen og vispene. Pisk til både bunnen av bollen og blandingen er avkjølt, ca. 10 til 15 minutter. Blandingen skal være tykk og danne faste topper på dette tidspunktet. Rør inn saltet. På dette stadiet har du en italiensk marengs.
  6. 66. Mens du fortsatt pisker på middels høy hastighet, tilsett smøret litt etter litt. Når smøret tilsettes, kan det virke som om smørkremen blir tynnere, men den vil tykne til faste topper når alt smøret er tilsatt. Rør inn vaniljeekstraktet. Hvis smørkremen fortsatt er for løs, pisk på høy hastighet til den er tykkere.
  7. 77. Bruk den med en gang eller oppbevar den i en lufttett beholder i kjøleskapet over natten. Smørkremen kan trenge litt pisking for å jevne ut den før bruk.