Cajun-kalkunburgere med cayenne-kurlyfrites

Cajun-kalkunburgere med cayenne-kurlyfrites

Oppdag hvordan du lager saftige cajun turkey burgere servert med krydrede cayenne curly fries. En perfekt rett for en smaksrik middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pose (28 gram) med krøllete pommes frites (anbefalt: Ore-Ida)
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 spiseskje Cajun-krydder
  • 4. 1/2 teskje cayennepepper
  • 5. 1 1/4 pund kjøttdeig av kalkun
  • 6. 1 kopp frosne hakkede løk og paprika, tint
  • 7. 1/4 kopp ekte baconbiter
  • 8. 2 teskjeer Cajun-krydder
  • 9. 1/2 teskje hot sauce
  • 10. 1/2 teskje salt
  • 11. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 12. 4 løkbrød
  • 13. 4 blader smørsalat
  • 14. 4 skiver tomat
  • 15. 4 skiver rødløk
  • 16. 1/2 kopp ranchdressing
  • 17. 1 spiseskje hot sauce
  • 18. 1 vårløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. I en stor bolle blandes alle ingrediensene, og det vendes godt slik at friesene er godt dekket. Overfør til et stekebrett og stek i 20 minutter eller til de er sprø.
  3. 33. I en liten bolle blandes alle ingrediensene og røres sammen til en jevn blanding. Sett til side.
  4. 44. Forvarm en grillpanne på middels høy varme.
  5. 55. I en bolle blandes den hakkede kalkunen, løk og paprika, baconbiter, Cajun-krydder, hot sauce, salt og pepper.
  6. 66. Fukt hendene for å unngå at det kleber, og form 4 like store burgere. Spray grillpannen med matlagingsspray.
  7. 77. Skru ned varmen til middels og stek burgerne i 5 til 7 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  8. 88. Bland alle ingrediensene i en liten serveringsskål og rør til de er godt blandet.
  9. 99. Legg de ferdigstekte burgerne på brødene og server med salat, tomat, løk og ranch-dressing.