Hello Fresh Mobile Banner
Tre oste-fondue

Tre oste-fondue

Lær å lage en deilig tre-ostefondue med denne enkle oppskriften. Perfekt for forrett eller selskap. Rask og smakfull mat for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 oz Havartiblanding, revet (ca. 1 kopp)
  • 1 kopp revet skarp Cheddar-ost
  • 1 kopp revet amerikansk ost
  • 3 spiseskjeer Gold Medal® allsidig mel
  • 1 kopp tørr hvitvin
  • 1/4 teskje hvitløkpulver
  • 6 kopper franskbrødterninger

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, bland oster og mel. Hell vinen i en 2-liters kjele; varm opp over middels varme i omtrent ett minutt eller til den er veldig varm. IKKE KOK opp. Tilsett ostepblandingen, 1/2 kopp om gangen, og rør hver gang til den er smeltet. Varm opp til den er veldig varm. Rør inn hvitløkspulver. Hell over i en fonduegryte. Hold varm over middels-lav varme.
  2. 2For å servere, tre brødterninger på fonduegafler og dypp i den varme osten.