Tre oste-fondue
Lær å lage en deilig tre-ostefondue med denne enkle oppskriften. Perfekt for forrett eller selskap. Rask og smakfull mat for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 oz Havartiblanding, revet (ca. 1 kopp)
- 1 kopp revet skarp Cheddar-ost
- 1 kopp revet amerikansk ost
- 3 spiseskjeer Gold Medal® allsidig mel
- 1 kopp tørr hvitvin
- 1/4 teskje hvitløkpulver
- 6 kopper franskbrødterninger
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, bland oster og mel. Hell vinen i en 2-liters kjele; varm opp over middels varme i omtrent ett minutt eller til den er veldig varm. IKKE KOK opp. Tilsett ostepblandingen, 1/2 kopp om gangen, og rør hver gang til den er smeltet. Varm opp til den er veldig varm. Rør inn hvitløkspulver. Hell over i en fonduegryte. Hold varm over middels-lav varme.
- 2For å servere, tre brødterninger på fonduegafler og dypp i den varme osten.