Hello Fresh Mobile Banner
SS B.L.T.

SS B.L.T.

oppskriften på the ss b.l.t. gir deg en deilig og enkel sandwich som passer perfekt til frokost eller lunsj. lær hvordan du lager den hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 8 skiver maple bacon
  • 8 unser kremost, myknet til romtemperatur
  • 3 spiseskjeer kapers i lake, drenert og hakket
  • 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 2 spiseskjeer honning-sennep
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 8 skiver pumpernickel-svungbrød
  • 340 gram skivet røkt laks
  • 1 liten rød løk, skivet veldig tynt
  • 1 til 2 små Roma-tomater, skivet i tynne skiver
  • Babyruccula, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 3Fordel baconet jevnt på et stekebrett dekket med en rist, og stek til det er sprøtt, ca. 15 til 18 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir, og spar på fettet fra pannen. Reduser ovnstemperaturen til 175 grader Celsius. Når baconet er avkjølt, finhakk det.
  4. 4Til kapersmassen: Bland kremost, kapers, gressløk og honning-sennep i en bolle, og smak til med salt og pepper. Bruk en slikkepott til å blande alle ingrediensene godt sammen. Juster krydderet om nødvendig.
  5. 5Til byggingen av smørbrødet: Fjern skorpe fra brødet. Pensle skivene på den ene siden med det reserverte baconfettet, og varm dem i ovnen i ca. 5 minutter. Smør fett-siden av fire skiver med kapersmassen. Legg på 45 gram røkelaks, litt rødløk, tomat, finhakket bacon og ruccola. Legg en skive til oppå, og del hver smørbrød i tre deler for å lage fingerfingre.