Snøfnugg og fredsdue-kakestykker

Snøfnugg og fredsdue-kakestykker

oppskrift på dekorative og smakfulle skjære-kaker med snøfnugg og fredsduver, perfekte til jul og vinterfesten

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 17,5 unser tørr sukkerkakeblanding
  • 4 unser kremost, myknet
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt eller annen smakstilsetning
  • 1 kopp hvetemel
  • 1 kopp melis
  • 1 spiseskje marengspulver
  • Vann, til glasurens konsistens

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Bland kokeblandingen med kremost til den er smuldrete. Bland inn eggene og smakstilsetningene til det er godt blandet. Tilsett nok mel til å lage en fast deig som kan kjevles ut. Kjevle deigen ut på et lett melet bord til ca. 0,6 cm tykkelse. Stikk ut snøfnugg, duer eller andre ønskede former.
  3. 3Legg dem på en ugredd bakeplate og stek i ca. 8 minutter.
  4. 4Mens småkakene stekes, lag glasuren ved å blande melis og marengspulver. Tilsett 1 teskje vann av gangen til ønsket konsistens er oppnådd.
  5. 5Pynt småkakene med royal icing. La dem tørke i 1 time.