
Ramos Gin Fizz
lær hvordan du lager den klassiske ramos gin fizz med denne enkle oppskriften. perfekt for sommerfester og hyggelige kvelder hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1 kopp sukker
- 1 kopp vann
- 4 kopper (32 gram) topphyllengin
- 1 kopp ferskpresset sitronsaft
- 1 kopp ferskpresset limesaft
- 4 teskjeer appelsinblomstvann
- 1 kopp lett krem (bruk bare en liten mengde for hver servering)
- 4 unser club soda
- Isbiter til risting
- 1/4 skiver av lime og/eller appelsin, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Kombiner sukker og 1 kopp vann i en liten kjele. Kok opp til sukkeret er oppløst. Ta den enkle sirupen av varmen og avkjøl helt. Rør inn gin, sitronsaft, limesaft, enkel sirup og appelsinblomstvann i en stor mugge. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.
- 2Hell 4 unse gin, 1 kopp is og en skvett lett fløte i en cocktailshaker. Rist kraftig i ca. 30 sekunder til det blir skummende. Sil over i et highball-glass. Topp med club soda og pynt med sitrusbåter.