Ramos Gin Fizz

Ramos Gin Fizz

lær hvordan du lager den klassiske ramos gin fizz med denne enkle oppskriften. perfekt for sommerfester og hyggelige kvelder hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1 kopp sukker
  • 1 kopp vann
  • 4 kopper (32 gram) topphyllengin
  • 1 kopp ferskpresset sitronsaft
  • 1 kopp ferskpresset limesaft
  • 4 teskjeer appelsinblomstvann
  • 1 kopp lett krem (bruk bare en liten mengde for hver servering)
  • 4 unser club soda
  • Isbiter til risting
  • 1/4 skiver av lime og/eller appelsin, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner sukker og 1 kopp vann i en liten kjele. Kok opp til sukkeret er oppløst. Ta den enkle sirupen av varmen og avkjøl helt. Rør inn gin, sitronsaft, limesaft, enkel sirup og appelsinblomstvann i en stor mugge. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.
  2. 2Hell 4 unse gin, 1 kopp is og en skvett lett fløte i en cocktailshaker. Rist kraftig i ca. 30 sekunder til det blir skummende. Sil over i et highball-glass. Topp med club soda og pynt med sitrusbåter.