
Royal Icing
lær hvordan du lager royal icing, den perfekte pynt til kaker og cupcakes. enkel oppskrift, tips og triks for vakker kakedekorasjon.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 3 unser pasteurisert eggehvite
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4 kopper melis
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en stor bolle av en kjøkkenmaskin blandes eggehviter og vanilje, og piskes til det blir skummende.
- 3Gradvis tilsettes melis, og blandingen mikses på lav hastighet til sukkeret er innarbeidet og blandingen er blank.
- 4Øk hastigheten til høy og pisk til blandingen danner stive, glansfulle topper. Dette tar omtrent 5 til 7 minutter.
- 5Tilsett konditorfarge, hvis ønskelig.
- 6For umiddelbar bruk, overfør glasuren til en sprøytepose eller en kraftig oppbevaringspose, og sprøyt ut som ønsket.
- 7Hvis du bruker oppbevaringspose, klipp av hjørnet.
- 8Oppbevar i lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager.