Royal Icing

Royal Icing

lær hvordan du lager royal icing, den perfekte pynt til kaker og cupcakes. enkel oppskrift, tips og triks for vakker kakedekorasjon.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 3 unser pasteurisert eggehvite
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 4 kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en stor bolle av en kjøkkenmaskin blandes eggehviter og vanilje, og piskes til det blir skummende.
  3. 3Gradvis tilsettes melis, og blandingen mikses på lav hastighet til sukkeret er innarbeidet og blandingen er blank.
  4. 4Øk hastigheten til høy og pisk til blandingen danner stive, glansfulle topper. Dette tar omtrent 5 til 7 minutter.
  5. 5Tilsett konditorfarge, hvis ønskelig.
  6. 6For umiddelbar bruk, overfør glasuren til en sprøytepose eller en kraftig oppbevaringspose, og sprøyt ut som ønsket.
  7. 7Hvis du bruker oppbevaringspose, klipp av hjørnet.
  8. 8Oppbevar i lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager.