
Brød med burrata
Lær hvordan du lager den deilige spanske tapasretten pan con burrata, perfekt som forrett eller lett måltid. Enkel og rask oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 1/4 kopper hakkede tomater
- 3/4 kopp rødvinseddik
- 1/3 kopp finhakkede sjalottløk
- 1/4 kopp finhakket rød løk
- 1/4 kopp sukker
- Salt
- 4 baguetteskiver, ca. 2 cm tykke, lett ristet
- 4 skiver burrataost, ca. 1,3 cm tykke
- Olivenolje
- Havsalt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Til marmeladen: Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Tilsett tomatene, eddik, sjalottløk, løk, sukker og salt etter smak. Kok til nesten all væsken er fordampet, og pass på å røre kontinuerlig.
- 2Smør tomatmarmeladen på de ristet baguetteskivene. Topp hver med en skive burrata. Drypp litt olivenolje over og strø over havsalt og nykvernet pepper.