Brød med burrata

Brød med burrata

Lær hvordan du lager den deilige spanske tapasretten pan con burrata, perfekt som forrett eller lett måltid. Enkel og rask oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 1/4 kopper hakkede tomater
  • 3/4 kopp rødvinseddik
  • 1/3 kopp finhakkede sjalottløk
  • 1/4 kopp finhakket rød løk
  • 1/4 kopp sukker
  • Salt
  • 4 baguetteskiver, ca. 2 cm tykke, lett ristet
  • 4 skiver burrataost, ca. 1,3 cm tykke
  • Olivenolje
  • Havsalt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Til marmeladen: Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Tilsett tomatene, eddik, sjalottløk, løk, sukker og salt etter smak. Kok til nesten all væsken er fordampet, og pass på å røre kontinuerlig.
  2. 2Smør tomatmarmeladen på de ristet baguetteskivene. Topp hver med en skive burrata. Drypp litt olivenolje over og strø over havsalt og nykvernet pepper.