
Ranch-dip med grønnsaker
Lær hvordan du lager en deilig ranch dip med friske grønnsaker. Perfekt som forrett eller sunn snacks. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3/4 kopp rømme
- 1/2 kopp majones
- 1/3 kopp hakket fersk flatbladpersille
- 1/4 kopp hakket fersk gressløk
- 1/4 teskje finhakket hvitløk
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje svart pepper
- 4 gulrøtter, skåret i staver
- 6 selleristenger, skåret i staver
- 1 agurk uten frø (vanligvis plastpakket), skåret i staver
- 1 liten jicama, skrelt, delt i to på langs, og skåret i staver
- 1 1/2 kopp drue- eller cherrytomater (ca. 250 gram)
Fremgangsmåte
- 1Rør sammen rømme, majones, persille, gressløk, hvitløk, salt og pepper i en bolle til det er godt blandet. La dippen stå i kjøleskapet, dekket, til den er litt tykkere, minst 1 time (for at smakene skal utvikle seg).
- 2Server dippen med grønnsaker.