
Sørvestlige svinekoteletter
Lær hvordan du lager smakfulle southwestern svinekjøttkoteletter med enkle steg. Perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 store søtpoteter (ca. 680 gram), skrelt og skåret i 2 cm biter
- 2 poblano-chili eller grønne paprika, grovhakket
- 2 ss ekstra jomfru olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- Klekkspray
- 1/4 kopp majones
- 1/4 kopp melk
- 1 ss chilipulver
- 2 kopper panko (japanske brødsmuler)
- 680 gram svinekjøttskiver, ca. 0,5 cm tykke
- Salsa verde og limebåter, til servering (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Plasser rammene i den øvre og nedre tredjedelen av ovnen og forvarm til 220 grader Celsius. Vend søtpotetene og paprikaene med olivenoljen, ½ teskje salt og pepper etter smak på et bakepapirkledd stekebrett; fordel i ett lag. Stek på den nederste ovnracken til de er møre og har svarte brente flekker, ca. 35 minutter. I mellomtiden setter du et rist på et annet bakepapirkledd stekebrett og sprayer med matlagingsspray. Rør sammen majones, melk, chilipulver og 1 teskje salt i en stor bolle. Ha panko-risten i en annen stor bolle. Tilsett svinekjøttet i majonesblandingen og vend godt for å dekke. Ta én og én skive og legg dem i panko-risten, vend for å dekke, og legg dem på risten. Dekk begge sider av skivene rikelig med matlagingsspray. Stek skivene på den øvre ovnracken til de er gyldne og gjennomstekte, 12 til 18 minutter. Server svinekjøttet med de ovnsbakte grønnsakene, salsa verde og limebåter. 2. Fotograf: Christopher Testani