
Enkel bananbrød
Lær hvordan du lager et enkelt og saftig bananbrød med få ingredienser. Perfekt som frokost eller snacks, enkelt å lage for nybegynnere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 4 modne bananer, moste
- 2/3 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 2 kopper hvetemel
- 1 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 8x4 tommers brødform og sett til side.
- 2I en stor bolle, sikt sammen mel, bakepulver og salt. Sett til side.
- 3I en annen bolle, mos bananene og rør inn egg og sukker. Rør inn melblandingen og bland til det akkurat er kombinert, deretter vend inn de hakkede nøttene (valgfritt). Hell røren i den forberedte formen.
- 4Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 55 til 65 minutter, eller til brødet er ferdigstekt. Ta ut av ovnen og avkjøl på en rist i 10 minutter, deretter fjern brødet fra formen og avkjøl helt. Skjær i skiver og server.