Potet- og rosmarinsnurrer

Potet- og rosmarinsnurrer

oppskrift på deilige potato rosemary rolls, perfekte som tilbehør eller frokost. en enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/8 kopper varmt vann
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer tørrmelkspulver
  • 1/2 kopp tørre potetflak
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 1 teskje tørket rosmarin, knust
  • 1 teskje salt
  • 3 kopper brødmel
  • 1 1/2 teskjeer brødmaskinhelslag
  • 1 spiseskje maismel
  • 1 egg, pisket
  • 2 teskjeer kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Mål opp og tilsett varmt vann, olivenolje, tørrmelk, potetflak, sukker, rosmarin, salt, brødmel og gjær i brødmaskinen i den rekkefølgen som produsenten angir. Velg deigsyklus og start.
  2. 2Del deigen i 12 biter. Rull hver bit til en 25 cm lang pølse; form pølsen til en spiral og stikk enden inn slik at den kommer opp gjennom midten. Plasser dem med 5 cm mellomrom på et bakepapirkledd stekebrett strødd med maisenna. Dekk til og la heve i 45 minutter.
  3. 3Pensle toppene med eggeglaze eller smeltet smør, og dryss lett over kosher salt. Stek ved 190 grader Celsius i 15 til 20 minutter.