
Potet- og rosmarinsnurrer
oppskrift på deilige potato rosemary rolls, perfekte som tilbehør eller frokost. en enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/8 kopper varmt vann
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer tørrmelkspulver
- 1/2 kopp tørre potetflak
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 1 teskje tørket rosmarin, knust
- 1 teskje salt
- 3 kopper brødmel
- 1 1/2 teskjeer brødmaskinhelslag
- 1 spiseskje maismel
- 1 egg, pisket
- 2 teskjeer kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Mål opp og tilsett varmt vann, olivenolje, tørrmelk, potetflak, sukker, rosmarin, salt, brødmel og gjær i brødmaskinen i den rekkefølgen som produsenten angir. Velg deigsyklus og start.
- 2Del deigen i 12 biter. Rull hver bit til en 25 cm lang pølse; form pølsen til en spiral og stikk enden inn slik at den kommer opp gjennom midten. Plasser dem med 5 cm mellomrom på et bakepapirkledd stekebrett strødd med maisenna. Dekk til og la heve i 45 minutter.
- 3Pensle toppene med eggeglaze eller smeltet smør, og dryss lett over kosher salt. Stek ved 190 grader Celsius i 15 til 20 minutter.