
Kylling Parisienne
oppskrift på poulet parisienne, en smakfull fransk kyllingrett med urter og vin. perfekt for en elegant middag eller hverdagslunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 kyllingbrysthalvpar med bein og skinn
- 1 (305 gram) boks kremet soppsuppe
- 1 (125 gram) boks sopp med væske
- 1 kopp rømme
- 1/2 kopp sherry til matlaging
- 1 spiseskje paprika
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Legg kyllingbrystene med skinnsiden opp i en ildfast form på 28 x 43 cm. I en middels stor bolle blander du suppe, sopp med væske, rømme og sherry. Bland godt og hell blandingen over kyllingen. Strø over paprika.
- 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i omtrent 1 ¼ time, eller til kyllingen er gjennomstekt og mør, og saften renner klart.