Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Parisienne

Kylling Parisienne

oppskrift på poulet parisienne, en smakfull fransk kyllingrett med urter og vin. perfekt for en elegant middag eller hverdagslunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 kyllingbrysthalvpar med bein og skinn
  • 1 (305 gram) boks kremet soppsuppe
  • 1 (125 gram) boks sopp med væske
  • 1 kopp rømme
  • 1/2 kopp sherry til matlaging
  • 1 spiseskje paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg kyllingbrystene med skinnsiden opp i en ildfast form på 28 x 43 cm. I en middels stor bolle blander du suppe, sopp med væske, rømme og sherry. Bland godt og hell blandingen over kyllingen. Strø over paprika.
  3. 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i omtrent 1 ¼ time, eller til kyllingen er gjennomstekt og mør, og saften renner klart.