Hello Fresh Mobile Banner
Eggs Benedict

Eggs Benedict

Lær hvordan du lager eggs benedict, en klassisk og smakfull frokostrett. Perfekt for helgen eller en spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 8 skiver multigrainbrød
  • 2. 1 teskje rapsolje
  • 3. 1 kopp finhakket søt løk
  • 4. 1 (280 gram) boks hakket, tint frossen spinat
  • 5. 1 sitron, revet skall og saften
  • 6. 225 gram lett rømme
  • 7. 1/2 teskje sterk saus
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. 1/2 teskje nykvernet pepper
  • 10. 1 spiseskje eplesidereddik
  • 11. 8 hele egg
  • 12. 8 skiver canadisk bacon
  • 13. Paprika, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bruk en 7,5 cm rund kjevleutstikker og stikk ut en skive av hver brødskive. Sett til side og kast restene.
  2. 22. Varm opp en 25 cm non-stick stekepanne med canolaolje over middels varme. Tilsett løken og stek til den er gjennomsiktig. Tilsett spinat, sitrusskall og sitronsaft, og fortsett å koke over middels varme i 1 minutt. Fjern fra varmen og overfør blandingen til en food processor. Tilsett rømme og kjør til det blir en kremet konsistens. Rør inn hot sauce, og smak til med salt og pepper.
  3. 33. Fyll en 30 cm non-stick stekepanne med 3,8 cm vann. Tilsett eddik og la det småkoke. Skru ned varmen til boblene nesten stopper. Knekk hvert egg forsiktig i vannet og la det småkoke til eggehvitene har stivnet og blitt ugjennomsiktige, ca. 2–3 minutter. (Dette kan være nødvendig å gjøre i to omganger.)
  4. 44. Mens eggene koker, rister brødskivene.
  5. 55. Varm opp en non-stick takke, og legg deretter kanadisk bacon på takken. Stek til det er gjennomvarmt.
  6. 66. Bruk en hullsleiv og fjern forsiktig eggene fra vannet, og legg dem på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fuktighet.
  7. 77. For å montere, legg 2 skiver kanadisk bacon på 2 av runde brødskivene. Topp med en fjerdedel av spinatblandingen, og avslutt med 2 posjerte egg på toppen. Pynt med et dryss paprika.