Roastbiff og blåmuggost-rull
oppskrift på roast beef og blåmuggost-innpakket rull for en elegant og smakfull forrett. enkel å lage og perfekt for selskap.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/3 kopp usaltet smør, myknet
- 1/3 kopp smuldret blåmuggost (ca. 42 gram), for eksempel Roquefort eller Maytag blå
- 450 gram tynt skivet sjeldent stekt storfekjøtt
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
- 1 bunt vannkresse
- 1 rød paprika, stilket, frøet og skåret i tynne strimler
- 1 gul paprika, stilket, frøet og skåret i tynne strimler
Fremgangsmåte
- 1Rør smør og ost sammen med en gaffel i en middels stor bolle til det er jevnt blandet.
- 2Legg skivene av storfekjøtt på en flat overflate for å lage 16 rektangler, hver omtrent 13 x 20 cm. Avhengig av størrelsen på skivene, kan det være nødvendig å kombinere dem, og overlappe litt langs sidene. Krydre kjøttet med salt og pepper. Smør 2 teskjeer av osteblandingen langs den korte enden av storfekjøttrektanglet.
- 3Plukk bladene av vannkresse og strø dem over osten, og topp med noen biter av både rød og gul paprika. Rull storfeskivene, og innkapsle smør og grønnsaker, og fortsett å rulle til en tett sylinder. Pakk godt inn i plastfolie. Gjenta med resten av ingrediensene. Sett i kjøleskapet til det er avkjølt, minst 30 minutter.
- 4For å servere, klipp av endene og del rullene i to på tvers.