Roastbiff og blåmuggost-rull

Roastbiff og blåmuggost-rull

oppskrift på roast beef og blåmuggost-innpakket rull for en elegant og smakfull forrett. enkel å lage og perfekt for selskap.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp usaltet smør, myknet
  • 1/3 kopp smuldret blåmuggost (ca. 42 gram), for eksempel Roquefort eller Maytag blå
  • 450 gram tynt skivet sjeldent stekt storfekjøtt
  • Koshersalt og nykvernet svart pepper
  • 1 bunt vannkresse
  • 1 rød paprika, stilket, frøet og skåret i tynne strimler
  • 1 gul paprika, stilket, frøet og skåret i tynne strimler

Fremgangsmåte

  1. 1Rør smør og ost sammen med en gaffel i en middels stor bolle til det er jevnt blandet.
  2. 2Legg skivene av storfekjøtt på en flat overflate for å lage 16 rektangler, hver omtrent 13 x 20 cm. Avhengig av størrelsen på skivene, kan det være nødvendig å kombinere dem, og overlappe litt langs sidene. Krydre kjøttet med salt og pepper. Smør 2 teskjeer av osteblandingen langs den korte enden av storfekjøttrektanglet.
  3. 3Plukk bladene av vannkresse og strø dem over osten, og topp med noen biter av både rød og gul paprika. Rull storfeskivene, og innkapsle smør og grønnsaker, og fortsett å rulle til en tett sylinder. Pakk godt inn i plastfolie. Gjenta med resten av ingrediensene. Sett i kjøleskapet til det er avkjølt, minst 30 minutter.
  4. 4For å servere, klipp av endene og del rullene i to på tvers.