Stekt hvitfisk i panne
Lær hvordan du lager perfekt stekt hvit fisk med denne enkle oppskriften. Suveren for en rask middag eller sunn hverdagsmat. Enkel å følge steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/4 pund sjømatfileter av sjøbass, med skinn
- Grovt salt og knust svart pepper
- 1/2 kopp hvetemel, til å vende fisken i
- 2 teskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Pakk ut fisken, men la den bli på kjøttbrikken. Krydre med salt og pepper på kjøttsiden bare. Strø rikelig med mel over, og rist av overflødig mel.
- 2Varm opp 2 teskjeer olivenolje i en 30 cm non-stick stekepanne på middels høy varme til den er varm, men ikke røykende. Legg fisken i pannen med skinnsiden ned. Stek til den er gyllen, ca. 3 til 4 minutter. Snu fisken og stek videre til kjøttet er gjennomstekt og ikke lenger er gjennomsiktig, ca. 3 minutter til, avhengig av tykkelsen på fisken.