Stekt hvitfisk i panne

Stekt hvitfisk i panne

Lær hvordan du lager perfekt stekt hvit fisk med denne enkle oppskriften. Suveren for en rask middag eller sunn hverdagsmat. Enkel å følge steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/4 pund sjømatfileter av sjøbass, med skinn
  • Grovt salt og knust svart pepper
  • 1/2 kopp hvetemel, til å vende fisken i
  • 2 teskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Pakk ut fisken, men la den bli på kjøttbrikken. Krydre med salt og pepper på kjøttsiden bare. Strø rikelig med mel over, og rist av overflødig mel.
  2. 2Varm opp 2 teskjeer olivenolje i en 30 cm non-stick stekepanne på middels høy varme til den er varm, men ikke røykende. Legg fisken i pannen med skinnsiden ned. Stek til den er gyllen, ca. 3 til 4 minutter. Snu fisken og stek videre til kjøttet er gjennomstekt og ikke lenger er gjennomsiktig, ca. 3 minutter til, avhengig av tykkelsen på fisken.