Spenser's grillede brokkoli
oppskrift på spenser's grillede brokkoli, en sunn og smakfull forrett perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 store broccolihoder, kuttet på langs
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 2 spiseskjeer Neely's Dry Rub
- 1/4 kopp hvitvinseddik
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
- 4 fedd hvitløk, hakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok opp en stor kjele med saltet vann over middels høy varme.
- 3Tilsett brokkolien og blancher den til den blir knallgrønn, deretter over i en stor bolle med isvann for å stoppe kokeprosessen.
- 4Sil av vannet og tørk brokkolien godt med kjøkkenpapir.
- 5Legg brokkolien i en stor, lufttett plastpose.
- 6Visp sammen olivenolje, rød pepperflak, Neely's Dry Rub, hvitvinseddik, salt, pepper og hvitløk i en liten bolle.
- 7Hell marinaden over brokkolien og lukk posen. La den marinere i 30 minutter.
- 8Forvarm grillen til middels varme.
- 9Ta brokkolien ut av posen, la overflødig marinade renne av.
- 10Legg brokkolien på grillen og kok til den er lett brunet og skikkelig mør, ca. 4 minutter.
- 11Overfør brokkolien fra grillen til et serveringsfat og server.