Spenser's grillede brokkoli

Spenser's grillede brokkoli

oppskrift på spenser's grillede brokkoli, en sunn og smakfull forrett perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 store broccolihoder, kuttet på langs
  • 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 1/2 teskje rød pepperflak
  • 2 spiseskjeer Neely's Dry Rub
  • 1/4 kopp hvitvinseddik
  • Koshersalt og nykvernet svart pepper
  • 4 fedd hvitløk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok opp en stor kjele med saltet vann over middels høy varme.
  3. 3Tilsett brokkolien og blancher den til den blir knallgrønn, deretter over i en stor bolle med isvann for å stoppe kokeprosessen.
  4. 4Sil av vannet og tørk brokkolien godt med kjøkkenpapir.
  5. 5Legg brokkolien i en stor, lufttett plastpose.
  6. 6Visp sammen olivenolje, rød pepperflak, Neely's Dry Rub, hvitvinseddik, salt, pepper og hvitløk i en liten bolle.
  7. 7Hell marinaden over brokkolien og lukk posen. La den marinere i 30 minutter.
  8. 8Forvarm grillen til middels varme.
  9. 9Ta brokkolien ut av posen, la overflødig marinade renne av.
  10. 10Legg brokkolien på grillen og kok til den er lett brunet og skikkelig mør, ca. 4 minutter.
  11. 11Overfør brokkolien fra grillen til et serveringsfat og server.