Hello Fresh Mobile Banner
Spaghetti og kjøttboller

Spaghetti og kjøttboller

Lær hvordan du lager klassisk spaghetti og kjøttboller med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 2 egg
  • 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 1 teskje oregano
  • 1 teskje basilikum
  • Salt
  • Pepper
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, hakket
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 grønn paprika, hakket
  • 4 fedd hvitløk, knust
  • 1 laurbærblad
  • 1 teskje rød pepperflak
  • 1 1/2 teskje oregano
  • 2 store glass tomatsaus
  • Sukker
  • 1 1/2 teskje fersk persille, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du storfekjøtt, løk, egg og brødsmuler. Krydre med oregano, basilikum, salt og pepper. Bland godt. Form medium store kjøttboller og sett til side. I en tykk gryte varmer du opp olivenolje. Tilsett kjøttbollene, 4 eller 5 om gangen, og kok til de er godt brune. Ta dem opp og legg dem på en tallerken.
  2. 2I en stor gryte koker du løk i olivenolje over middels varme. Tilsett grønn paprika og hvitløk. Kok til det er mørt. Tilsett laurbærblad, rød pepperflak, oregano og basilikum. Hell i tomatsaus og la det småkoke i en time. Rør inn en klype sukker og hakket persille. Server kjøttbollene over pasta.