Enkle hjemmelagde pannekaker

Enkle hjemmelagde pannekaker

oppskrift på deilige og enkle hjemmelagde pannekaker, perfekte for frokost eller brunch. rask og enkel å lage med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp mel
  • 1 spiseskje sukker
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • En liten klype salt
  • 1 kopp kulturmelk
  • 1 egg
  • 3 spiseskjeer smeltet smør

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor blandebolle, rør sammen mel, sukker, bakepulver, natron og salt. Bruk en visp eller stor gaffel, og bland inn kulturmelk og egg til det er godt blandet og jevnt. Rør inn det smeltede smøret.
  2. 2Varm opp en non-stick stekepanne eller takke over middels varme. Bruk en måleskje på 1/4 kopp, og hell pannekakerøre på den varme takken. Når pannekaken er gyllenbrun, snu den for å steke den andre siden. Hold varm i ovn som er varmet opp til 275 grader.
  3. 3Variasjoner: Blåbær- og bananpannekaker: Rør inn 1 kopp ferske bær i røren.