Raspberry Corn Muffins
oppskrift på deilige bringebærcornmuffins som er perfekte til frokost eller som snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 3 kopper hvetemel
- 1 kopp sukker
- 1 kopp middels fin maisgryn
- 2 spiseskjeer bakepulver
- 1 1/2 teskjeer kosher-salt
- 1 1/2 kopper helmelk
- 1/2 pund usaltet smør, smeltet og avkjølt
- 2 ekstra store egg
- 3/4 kopp god bringebærsyltetøy
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Kle 12 store muffinsformer med papirformer. I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med en flatpisker, bland melet, sukkeret, maismel, bakepulver og salt. I en separat bolle, bland melk, smeltet smør og egg. Med mikseren på laveste hastighet, hell de våte ingrediensene i de tørre og rør til de akkurat er blandet. Fordel røren i papirformene, og fyll hver til toppen. Stek i 30 minutter, til toppene er sprø og en kakepinne kommer ut ren. La avkjøle litt og fjern fra formen.
- 3Når muffinsene er avkjølt, bruk en sprøytepose med stor rund tipp til å fylle med bringebærsyltetøy. Stikk tuppen av posen gjennom toppen av muffinsene og klem 1 til 2 spiseskjeer syltetøy inn i midten. Gjenta for hver muffins.