Raspberry Corn Muffins

Raspberry Corn Muffins

oppskrift på deilige bringebærcornmuffins som er perfekte til frokost eller som snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel
  • 1 kopp sukker
  • 1 kopp middels fin maisgryn
  • 2 spiseskjeer bakepulver
  • 1 1/2 teskjeer kosher-salt
  • 1 1/2 kopper helmelk
  • 1/2 pund usaltet smør, smeltet og avkjølt
  • 2 ekstra store egg
  • 3/4 kopp god bringebærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Kle 12 store muffinsformer med papirformer. I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med en flatpisker, bland melet, sukkeret, maismel, bakepulver og salt. I en separat bolle, bland melk, smeltet smør og egg. Med mikseren på laveste hastighet, hell de våte ingrediensene i de tørre og rør til de akkurat er blandet. Fordel røren i papirformene, og fyll hver til toppen. Stek i 30 minutter, til toppene er sprø og en kakepinne kommer ut ren. La avkjøle litt og fjern fra formen.
  3. 3Når muffinsene er avkjølt, bruk en sprøytepose med stor rund tipp til å fylle med bringebærsyltetøy. Stikk tuppen av posen gjennom toppen av muffinsene og klem 1 til 2 spiseskjeer syltetøy inn i midten. Gjenta for hver muffins.