asiatiske riskaker

asiatiske riskaker

Lær hvordan du lager deilige asiatiske riskaker med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller snacks, med tips for smakfull servering.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp kortkornet ris
  • 1 kopp vann
  • 2 teskjeer risvinseddik
  • 1 unser tynne skiver av vårløk
  • 1 spiseskje hakket syltet ingefær
  • Kokespray, etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele, kok risen med vannet, dekket, i 20 minutter. Rør av og til. Når risen er kokt, tilsett de resterende ingrediensene. La det avkjøle litt og form til ønskede former.
  2. 2I en varm, non-stick stekepanne, spray med kokespray og stek riskakene på begge sider til de er gyldne. Legg dem på et stekebrett og hold dem varme i ovnen. Server etter behov.