asiatiske riskaker
Lær hvordan du lager deilige asiatiske riskaker med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller snacks, med tips for smakfull servering.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp kortkornet ris
- 1 kopp vann
- 2 teskjeer risvinseddik
- 1 unser tynne skiver av vårløk
- 1 spiseskje hakket syltet ingefær
- Kokespray, etter behov
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele, kok risen med vannet, dekket, i 20 minutter. Rør av og til. Når risen er kokt, tilsett de resterende ingrediensene. La det avkjøle litt og form til ønskede former.
- 2I en varm, non-stick stekepanne, spray med kokespray og stek riskakene på begge sider til de er gyldne. Legg dem på et stekebrett og hold dem varme i ovnen. Server etter behov.