Black Jack lammeribbe
oppskrift på black jack lammerack - en saftig og smakfull grillrett perfekt for sommeren. lær hvordan du tilbereder den enkelt og raskt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp whiskey (anbefalt: Jack Daniel's)
- 1 kopp biffsaus (anbefalt: Lea & Perrins)
- 1/2 kopp sirup (melasse)
- 2 lammeribbe
- 1 spiseskje hvitløksalt
- 2 teskjeer malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Sett opp grillen for direkte koking over middels høy varme og pensle risten med olje.
- 2I en liten kjele, bland whiskey, stekesaus og melasse. Kok opp, reduser varmen, og la det småkoke i 20 minutter. Fjern fra varmen og sett til side.
- 3Krydre lammeryggene med hvitløkssalt og pepper, og legg dem på grillen med kjøttsiden ned. Kok i 10 til 12 minutter. Vend og fortsett å koke i ytterligere 10 til 12 minutter, mens du pensler kjøttet med sausen hver 5. minutt. Hvis beinene begynner å brenne, brett et stykke aluminiumsfolie over endene.
- 4Ta av grillen og pensle med sausen. La det hvile i 5 minutter før du skjærer i det. Server lammekotelettene med ekstra saus på siden.
- 5INNE: Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). Forbered og krydre rykene som anvist. Plasser dem på et bakepapirkledd stekebrett med fett-siden opp. Stek i 20 til 30 minutter, eller til kjøttet når en kjernetemperatur på 57–60 grader Celsius (135–140 grader Fahrenheit) for medium. Pensle med saus hver 10. minutt. Overfør rykene til et skjærebrett, pensle med saus, og dekk med aluminiumsfolie. La det hvile i 10 minutter før du skjærer i det.