Hello Fresh Mobile Banner
Ricotta, spinat og skinke fylt kyllingbryst marsala med pinjekjerner pilaff

Ricotta, spinat og skinke fylt kyllingbryst marsala med pinjekjerner pilaff

Oppdag en smakfull oppskrift på kyllingbryst fylt med ricotta, spinat og skinke, servert med marsalasaus og pinjekjerner pilaf. Perfekt for en sofistikert middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Ekstra-virgin olivenolje, til å dryppe over
  • 4 ss smør, delt
  • 1/2 pund cremini-sopp, skivet
  • 4 kyllingbryst uten ben og skinn
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3/4 kopp fersk ricotta eller geitemelkricotta
  • 1 eske økologisk frossen spinat, tint, presset tørr og delt
  • Nykvernet muskatnøtt
  • 4 skiver spekeskinke eller prosciutto
  • Mel til å dyppe i
  • 2 hvitløksfedd, tynne skiver
  • 1/2 kopp marsalavin
  • 1 1/2 kopper kyllingkraft
  • En håndfull fersk flatbladpersille, finhakket
  • Pinjekernespilaf, til servering, oppskrift følger
  • 2 ss smør
  • 1/2 kopp orzo-pasta
  • 1/4 kopp pinjekjerner
  • 1 kopp langkornet ris
  • 2 kopper kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt fire lange stykker med kjøkkentau.
  2. 2I en stor stekepanne over middels høy varme, tilsett en rikelig skje olivenolje ekstra virgin, pluss 2 spiseskjeer smør, og stek soppene i 8 til 10 minutter til de blir mørkere.
  3. 3I mellomtiden, skjær kyllingbrystene forsiktig opp og bank dem ut til å bli veldig tynne, ikke mer enn 1/8 tomme tykke. Krydre kyllingen med salt og pepper, og legg 2 spiseskjeer ricottaost på hver bit, og fordel det jevnt. Topp med en fjerdedel av spinaten, og krydre med nyrevet muskatnøtt, salt og pepper. Deretter legger du en skive spek på hver kyllingbit. Rull kyllingen til små pakker og fest dem med kjøkkentau. Krydre pakkene med salt og pepper, og vend dem lett i mel.
  4. 4Krydre soppen med salt og pepper, og legg den på en tallerken. Tilsett ekstra-virgin olivenolje i pannen for å dekke bunnen. Legg kyllingen i pannen og kok den over middels høy varme i 15 minutter. Ta kyllingen ut av pannen og dekk den med aluminiumsfolie. Tilsett de resterende 2 spiseskjeene smør i pannen, dryss over 2 spiseskjeer mel, og deglaser pannen med marsala. Tilsett kraften og kok opp for å tykne, ca. 1 til 2 minutter, og tilsett deretter soppen for å blande alt. Fjern tauet fra kyllingen og hell sausen over. Server med pinjeknøttpilaf.
  5. 5Smelt smøret i en sauspanne over middels varme. Tilsett orzo og pinjekjerner, og rør dem til de blir gylne. Tilsett risen og rør inn kraften. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke under lokk i 18 minutter. Rør opp med en gaffel og server.