Jordbærmuffins
Lær hvordan du lager deilige jordbærmuffins med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens bakeglede og en søt overraskelse til kaffen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper hvetemel
- 1 spiseskje bakepulver
- 1/2 teskje natron
- 1/2 teskje kosher-salt
- 1 1/2 spiseskje malt kanel
- 1 1/4 kopper melk
- 2 ekstra store egg, lett pisket
- 1/2 pund (2 staver) usaltet smør, smeltet
- 2 kopper ferske jordbær, i terninger
- 1 1/2 kopper sukker
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 190 grader. Kled muffinsformene med papirformer.
- 3Sikt melet, bakepulveret, natron, salt og kanel sammen i en stor bolle. Rør med hånden for å forsikre deg om at ingrediensene er godt blandet. I et målebeger på 2 kopper, bland melk, egg og smør smeltet. Lag en fordypning i midten av det tørre, hell det våte i fordypningen, og rør forsiktig til det akkurat er blandet. Det vil være noen klumper, men ikke overrør røren! Tilsett jordbærene og sukkeret, og rør forsiktig for å blande det hele.
- 4Bruk en isskje på 2 1/4 tommer, og fordel røren i muffinsformene for å fylle papirene. Stek i 20 til 25 minutter, til en kakepinne kommer ut ren og toppene er pent brune.