Jordbærmuffins

Jordbærmuffins

Lær hvordan du lager deilige jordbærmuffins med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens bakeglede og en søt overraskelse til kaffen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje kosher-salt
  • 1 1/2 spiseskje malt kanel
  • 1 1/4 kopper melk
  • 2 ekstra store egg, lett pisket
  • 1/2 pund (2 staver) usaltet smør, smeltet
  • 2 kopper ferske jordbær, i terninger
  • 1 1/2 kopper sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader. Kled muffinsformene med papirformer.
  3. 3Sikt melet, bakepulveret, natron, salt og kanel sammen i en stor bolle. Rør med hånden for å forsikre deg om at ingrediensene er godt blandet. I et målebeger på 2 kopper, bland melk, egg og smør smeltet. Lag en fordypning i midten av det tørre, hell det våte i fordypningen, og rør forsiktig til det akkurat er blandet. Det vil være noen klumper, men ikke overrør røren! Tilsett jordbærene og sukkeret, og rør forsiktig for å blande det hele.
  4. 4Bruk en isskje på 2 1/4 tommer, og fordel røren i muffinsformene for å fylle papirene. Stek i 20 til 25 minutter, til en kakepinne kommer ut ren og toppene er pent brune.