Ølbrød
lær hvordan du lager beer bread, en enkel og smakfull oppskrift som krever få ingredienser. perfekt til brunch eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- Nonstick spray
- 8 ounces all-purpose mel
- 4 ounces fullkornsmel
- 1 spiseskje bakepulver
- 1 1/2 teskje kosher salt
- 1 teskje sukker
- 1 teskje hakket frisk dill
- 4 1/2 ounces skarp Cheddar, revet
- 12 ounces kald øl, ale eller stout
- 1 til 2 spiseskjeer solsikkefrø, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp ovnen til 375 grader Fahrenheit. Smør innsiden av en 23 x 13 cm brødform med non-stick spray og sett til side.
- 3Visp sammen hvetemel, sammalt mel, bakepulver, salt, sukker og dill i en stor bakebolle. Tilsett osten og rør inn ølen bare for å blande det godt. Fordel røren jevnt i den forberedte formen. Strø over solsikkefrøene, hvis du bruker det.
- 4Stek på midterste rille i ovnen til brødet har en indre temperatur på 210 grader Fahrenheit på et øyeblikkstermometer, ca. 45 til 55 minutter.
- 5Ta ut brødet av ovnen og la det avkjøle i formen i 10 minutter. Overfør brødet til en avkjølingsrist og la det avkjøle i 10 til 15 minutter før du skjærer i det og serverer.