Ølbrød

Ølbrød

lær hvordan du lager beer bread, en enkel og smakfull oppskrift som krever få ingredienser. perfekt til brunch eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Nonstick spray
  • 8 ounces all-purpose mel
  • 4 ounces fullkornsmel
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 1 1/2 teskje kosher salt
  • 1 teskje sukker
  • 1 teskje hakket frisk dill
  • 4 1/2 ounces skarp Cheddar, revet
  • 12 ounces kald øl, ale eller stout
  • 1 til 2 spiseskjeer solsikkefrø, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp ovnen til 375 grader Fahrenheit. Smør innsiden av en 23 x 13 cm brødform med non-stick spray og sett til side.
  3. 3Visp sammen hvetemel, sammalt mel, bakepulver, salt, sukker og dill i en stor bakebolle. Tilsett osten og rør inn ølen bare for å blande det godt. Fordel røren jevnt i den forberedte formen. Strø over solsikkefrøene, hvis du bruker det.
  4. 4Stek på midterste rille i ovnen til brødet har en indre temperatur på 210 grader Fahrenheit på et øyeblikkstermometer, ca. 45 til 55 minutter.
  5. 5Ta ut brødet av ovnen og la det avkjøle i formen i 10 minutter. Overfør brødet til en avkjølingsrist og la det avkjøle i 10 til 15 minutter før du skjærer i det og serverer.