Hello Fresh Mobile Banner
Tamarind- og balsamicosaus

Tamarind- og balsamicosaus

lær hvordan du lager en deilig tamarind og balsamico saus med denne enkle oppskriften. perfekt til kjøtt, fisk eller som dip.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper kokende vann
  • 1 (14-unse) blokk tamarindpulp
  • 1 1/4 kopper balsamicoeddik
  • 1 pund sjalottløk, skivet
  • 1 kopp Demerara-sukker
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Hell vann over tamarind i en bolle og la det stå i 10 minutter for å hydrere, deretter bland godt og sil ut frøene, slik at du får tamarindsaft.
  2. 2I en kjele, kok opp tamarindsaften, balsamicoeddik, sjalottløk, sukker og hvitløk, og la det småkoke til det tykner til en nappe-konsistens, ca. 20 til 35 minutter. Smak til med salt og pepper, sil av, avkjøl og oppbevar i kjøleskapet.