Hello Fresh Mobile Banner
Tagliarelle med trøffel-smør

Tagliarelle med trøffel-smør

Lær hvordan du lager deilige tagliarelle med trøffel smør. En enkel og smakfull oppskrift som passer perfekt til spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Kosher salt
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 3 unser hvit trøffel-smør
  • Nykvernet svart pepper
  • 1 (8,82 unser) pakke Cipriani tagliarelle tørket pasta eller annen eggefettuccine
  • 3 ss hakket frisk gressløk
  • 3 unser Parmesan, tynnhakket med en grønnsakskriver

Fremgangsmåte

  1. 1Tilsett 1 spiseskje salt i en stor kjele med vann og kok opp.
  2. 2I mellomtiden, i en stor (30 cm) stekepanne, varm opp fløten på middels varme til den begynner å småkoke. Tilsett trøffel-smør, 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper, senk varmen til veldig lav, og rør smøret til det smelter. Hold det varmt på lav varme.
  3. 3Tilsett pastaen i det kokende vannet og kok i nøyaktig 3 minutter. (Hvis du ikke bruker Cipriani-pasta, følg anvisningene på pakken.) Når pastaen er kokt, sett til side 1/2 kopp av kokevannet, og sil av pastaen. Tilsett den avsilte pastaen i stekepannen og vend den sammen med trøffel- og fløtesausen. Etter hvert som pastaen absorberer sausen, tilsett så mye av det reserverte kokevannet som nødvendig for å oppnå en veldig kremet konsistens.
  4. 4Server pastaen i dype boller og pynt hver porsjon med en raus mengde finhakket gressløk og shavet Parmesan. Strø over salt og pepper, og server umiddelbart.