Langtidskokt barbecuegåsesandwich
Lær hvordan du lager en saftig og smakfull gåse- sandwich med barbecuesaus i slow cooker. En enkel oppskrift for en deilig hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss smør
- 2. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 1 liten gul løk, skivet
- 4. 1 gåsebryst
- 5. 1 ½ ss Worcestershire-saus
- 6. 2 kopper kyllingbuljong
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en stor kjele over middels varme. Tilsett hvitløk og løk, og la det surre i 5 minutter. Legg i gåsebryst og brun det på begge sider i omtrent 5 minutter, eller til det er godt brunet.
- 22. Legg gåsebrystet i en slow cooker og tilsett Worcestershire-saus. Hell i kyllingkraft til det dekker (omtrent 2 kopper), og kok på høy varme i 6 til 8 timer, eller til kjøttet faller av beinet. Riv det i stykker med en gaffel og bland det med din favorittbarbequesaus.