Fylte tomater

Fylte tomater

oppskrift på stuffed tomatoes, en deilig og enkel forrett eller hovedrett. perfekt for sommeren, lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 store, modne tomater
  • 2. 1 (280 gram) boks hakkede tomater med grønne chilipepper, delvis avrent
  • 3. 1/2 kopp tørr brødsmuler
  • 4. 2/3 kopp revet Cheddar-ost
  • 5. 1/4 pund røkt pølse, skåret i 2,5 cm biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Skjær av toppen på tomatene og bruk en kniv til å skjære rundt innsiden, slik at kjøttet skilles fra skallet. Skrap ut kjøttet. Plasser tomatene i en liten ildfast form. I en liten bolle blandes de hermetiske tomatene med brødsmuler, 1/3 kopp ost og pølse; bland godt. Skje blandingen inn i tomatskallene og topp med resten av ostekoppen.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 15 minutter.