Hello Fresh Mobile Banner
Fullkorn bananmuffins

Fullkorn bananmuffins

Lær hvordan du lager deilige fullkorn bananmuffins. En enkel oppskrift for en sunn og næringsrik frokost eller mellommåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 3/4 kopp fullkornspastrymel
  • 1/2 kopp fullkornsmel
  • 1 kopp havregryn
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 3/4 kopp rosiner
  • 1/2 kopp fettfri naturell yoghurt
  • 1/4 kopp lett rømme
  • 1/4 kopp usøtet eplesaus
  • 1/4 kopp lønnesirup
  • 2 teskjeer eggehvite
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 små modne bananer, moste
  • 1/4 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en muffinsform med 12 hull.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen fullkornsmel, havregryn, sukker, bakepulver og salt. Rør inn rosiner. I en annen bolle, bland sammen yoghurt, rømme, eplesaus, lønnesirup, eggehviter, vanilje og bananer. Hell yoghurtblandingen i melblandingen, og rør forsiktig til det akkurat er blandet. Fordel røren i muffinsformene. Strø en teskje hakkede pekannøtter over hver muffins.
  3. 3Stek muffinsene i den forvarmede ovnen i 15 til 20 minutter. Ta dem ut av ovnen, og la dem avkjøle på en rist.