
Dirty P's kyllinglår med hvitløk og ingefær
Lær hvordan du lager smakfulle og enkle chicken thighs med hvitløk og ingefær. Perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1,0 kg skinn- og benfri kyllinglår
- 1 kopp tynne skiver av rød løk
- 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 2 spiseskjeer finhakket, skrelt ingefær
- 1/4 kopp soyasaus
- 1/4 kopp fersk tangerin- eller appelsinjuice
- Nykvernet pepper
- Vegetabilsk olje, til grillen
Fremgangsmåte
- 1Bland kylling, løk, hvitløk, ingefær, soyasaus, juice og 1 teskje pepper i en stor, lufttett plastpose. Lukk posen og rist den for å dekke kyllingen med marinaden. Sett den i kjøleskapet i 1 time eller over natten.
- 2Forvarm en grill til middels høy varme og pensle risten med olje. Grill kyllingen med skinnsiden ned til den er merket, i 5 til 6 minutter. Snu og fortsett å grille til den er gjennomstekt, omtrent 5 minutter til. La den hvile i 5 minutter før servering.
- 3Fotograf: Andrew Mccaul